Happy new year en #writeon2018


Het einde van het jaar is nabij en dat betekent: tijd voor goede voornemens en nieuwe schrijfplannen voor het nieuwe jaar!
Maar hoe zorg je er nu voor dat het niet alleen bij goede voornemens blijft en jij straks in februari hartstikke tevreden terugkijkt op die eerste maand? Daar gaan wij je bij helpen, want iedereen kan wel een extra steuntje in de rug gebruiken.

#writeon2018

De #writeon2018 challenge is bedoeld voor iedereen die in het nieuwe jaar vaker wil schrijven. Heb je de laatste jaren geen letter op papier gekregen en is het bij 'een goed voornemen' gebleven of ben je wel al met schrijven bezig, maar kun je wel een schop onder je kont gebruiken, dan is de #writeon2018 challenge perfect voor jou.

Tips, giveaways en 'an offer you can't refuse

In een (gratis) reeks emails ontvang je tips, tricks, ideeën, oefeningen en een complete plannergids die je helpen om inzicht te krijgen wat je precies moeilijk vindt aan schrijven, hoe je dat kunt oplossen, op welke momenten van de dag schrijven voor jou het best werkt, hoe je dan aan de slag gaat en natuurlijk aan de slag blijft. Wij zorgen ervoor dat je aandacht niet verslapt en natuurlijk dat je die vers gestelde doelen ook bereikt.Meld je nu aan

In de writers:community zelf gaan we ook met de challenge aan de slag, dus wil je meer, meld je dan zeker aan, dan heb je 24/7 hulp bij je schrijfdoelen. Want...the only reason to give up a dream, is to make it into a reality.

Voor nu: laat je naam en mailadres achter, dan gaan we snel samen aan de slag!
Aanmelden kan tot uiterlijk 3 januari 2018.

Tot snel!

namens de writers:community,

Joyce Spijker

* geeft verplicht aan
Email Marketing Powered by MailChimp